Šokolādes sviesta krēms dažādiem konditorejas izstrādājumiem

Sastāvdaļas:

● 120 g sviesta
 ● 1 ola
 ● 150 g pūdercukura
 ● 15 g kakao pulvera
 ● 15 ml ledaina ūdens
 ● 5 g vaniļas ekstrakta
Pagatavošana:

Ņemiet elektrisko putotāju un ar to saputojiet sviestu gaisīgā masā.

Pievienojiet sviestam klāt olu un turpiniet masu putot. Tad pievienojiet klāt pūdercukuru – visu samaisiet viendabīgā masā.

Atsevišķi sajauciet kakao pulveri ar ūdeni un vaniļas ekstraktu, rūpīgi visu samaisiet.

Tad pievienojiet kakao maisījumu klāt pārējai masai un rūpīgi visu saputojiet viendabīgā masā.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru